Jadran d.d.

JADRAN D.D. Certifikat halal kvalitete za nova tržišta

Turistička tvrtka Jadran d.d. iz Grada Crikvenice u smjeru realizacije Strateškog plana poslovanja do 2025. godine, koji predviđa obogaćivanje objekata u vidu turističke ponude više dodane vrijednosti, ušla je u proces certifikacije halal kvalitete hotela u svojem vlasništvu.

“Želim naglasiti kako je ovo prilika našim dobavljačima i partnerima da uz naš osobni razvoj prošire i prilagode svoje proizvode i usluge te tako postanu konkurentniji na puno širem tržištu. Razvijanjem ponude i usvajanjem novih znanja i vještina stvaramo dodanu vrijednost od koje naša zajednica može imati samo koristi”, rekao je predsjednik Uprave, dipl. oec Dino Manestar.

U suradnji s Centrom za certificiranje halal kvalitete, koji djeluje u sklopu Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj, prošli je tjedan pokrenut edukacijski seminar za zaposlenike.

Kuhari, konobari, recepcionari, djelatnici domaćinstva, direktori hotela, djelatnici odjela marketinga i prodaje i odjela nabave, sveukupno stotinjak djelatnika Jadrana d.d. upoznali su se s osnovnim religijskim komponentama Islama, koje su odavno postale sastavni dio kulture i tradicije.

Komentiraj