Zarko Basic/PIXSELL

Jacques doživio prometnu, dva i pol sata čekali policiju

Pjevač Jacques Houdek danas je u centru Zagreba doživio prometnu nesreću. Michael Beck, koji je bio s Houdekom u automobilu, kaže kako su policiju čekali dva i pol sata i na kraju se nije pojavila.

Beck je za Index ispričao kako im je rečeno da će čekati noćnu smjenu policije. “Sada odlazim jer imamo dalje obveze, a njih nema i najavili su mi da ću očito čekati noćnu smjenu. Podnijet ću prigovor nadležnoj policijskoj postaji”, kazao je.

Ranije je na svom Facebooku objavio da policiju čekaju sat i pol u centru Zagreba.

“Eto, to je naša prometna policija!!! Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! NAJSTRAŠNIJE što se 4 PUTA (!!!) u ovih sat i pol’ NITKO ne javi na 192!!!

A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola… Eto, novinari, PIŠITE O OVOME i koga mi plaćamo!!! To je ‘organizacija’ posla i pomoć u nesreći?!? Sa mnom je u autu i Jacques, a ozlijeđenih srećom nema!!!”, stoji na Facebooku.

DIJELITE SVI!!!Eto, to je naša prometna policija!!!Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba,…

Posted by Michael Beck on Thursday, March 14, 2019

Komentiraj