Jack Nicholson slavi 84. rođendan, kad je ostario priznao je da je tužan jer više nije neodoljiv

Glumačka legenda Jack Nicholson je 12 puta bio nominiran za Oscara, a osvojio ga je triput –  dvaput za najboljeg glumca i jednom za sporednog. Bio je ovisnik o drogama u ranim godinama svoje karijere, navodi se u mnogim biografijama slavnog glumca. Eksperimentirao je s LSD-om, kokainom, a džoint nije micao iz ruku.

Jack Nicholson već odavno ne konzumira teške droge zbog kojih mu je septum u nosu bio toliko oštećen da si je dao ugraditi novi, i to zlatni. Strasti je malo smirio nakon što mu je nekoliko bliskih prijatelja umrlo od posljedica predoziranja. Poslije je i sam progovorio o temi smrti.

“Jedna od najtežih stvari u starenju jest gubitak prijatelja. Prvo počne vrlo polako, onda se to počne događati svakog mjeseca. Više si ne možeš pomoći, a da ne pomisliš: ‘Kad će to zvono meni zazvoniti?’. U ovoj točki života osjetiš vrh oštrice smrtnog bodeža. Zastrašujuće je, tko se još želi suočiti s Bogom i svjetlom na kraju tunela? Ja definitivno ne, ne još”, rekao je Jack koji je priznao da mu je starenje pomoglo da postane bolji čovjek. “Starenjem sam postao bolja osoba jer sam izgubio moć zavođenja. Stvar je u ravnoteži, samo se trebaš naviknuti na to da stvari tako funkcioniraju”,  zaključio je Nicholson, priznavši da je tužan što više nije toliko neodoljiv ženama kao nekada.

Komentiraj