‘Ja sam sto posto siguran da predsjednica nije mislila na mene’

HINA/ Dario GRZEL

Saborski zastupnik Stevo Culej u srijedu je u Saboru izjavio kako zna na koga je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović mislila kada je govorla o ‘političartima s ruba’.

“Ja jako dobro znam što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra koji se uredno pojavljuju kada je HDZ na vlasti i marširaju po Zagrebu”, rekao je Culej i otkrio da se to odnosilo o A-HSP-u, stranci Dražena Keleminca.

“Ja sam sto posto siguran da predsjednica nije mislila na mene. Što se tiče branitelja, oni su uvijek imali podršku ove predsjednice za razliku od drugih predsjednika. Puno su kilometara, truda i volje potrošili da bi ona bila predsjednica i da bi uklonili prošlog predsjednika. Ako je bilo nesporazuma, to će se ispraviti”, istaknuo je novinarima Culej.

Dodao je da su branitelji osjetljiva populacija i da je njihova reakcija razumljiva. Smatra i kako će svoje izjave predsjednica ubrzo i objasniti. “Vučić je bio i na inauguraciji, on je predstavnik Srbije iako ja smatram da je on i dalje ono što je i bio: Četnički huškač iz ’90. i ’91. zajedno s Jovanom Paroškim i ostalima… Ali, on je predstavnik Srbije i s nekim moraš razgovarati”, poručio je Culej.

Komentiraj