DESNO KRILO HDZ-a vjeruje da je Milan Bandić otvorio šampanjac kad je čuo da će mu protukandidat biti Drago Prgomet, ali on za Nacional kaže da je Bandića i njegovu interesnu grupaciju uhvatila panika jer neće više moći kontrolirati zagrebački HDZ

Sjećate li se vi zašto je Prgomet dobio nadimak ‘zeko iz SDP-ova šešira?’ Jer je umjesto da napada SDP počeo napadati HDZ i Milijana Brkića. A sad bi Brkić njemu trebao osigurati podršku na terenu”, tim je riječima jedna osoba iz uskog kruga zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića komentirala situaciju s prošlotjednim neočekivanim instaliranjem Drage Prgometa kao kandidata HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika. Ta osoba tvrdi da će, unatoč obostranom neskrivenom preziru, Brkić kao “odani vojnik partije” odraditi kampanju za Prgometa najbolje što može.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

 

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakAGROKOR: GREF ‘Sberbank čini sve što je moguće da podupre koncern’
Sljedeći članakVOJKOVIĆ ‘Odbili smo suradnju s Fimi medijom jer bi to štetilo interesima Croatia osiguranja’
Orhidea Gaura Hodak rođena je 20. svibnja 1974. u Zagrebu. Nakon završene srednje škole za upravu i pravosuđe, upisuje studij kontrole letenja, ali od njega ubrzo odustaje. Odlazi na godinu dana u London, a nakon povratka, zapošljava se u jednoj privatnoj tvrtci kao službenica. Krajem 90­ih sve se više zanima za politička događanja, upisuje studij politologije (uz rad) i odlučuje potpuno promijeniti karijeru. Novinarstvom se bavi od 2003., kada je počela raditi u gradskoj redakciji Jutarnjeg lista. Karijeru nastavlja u magazinu Story, gdje se bavila temama vezanim uz svijet kazališta, filma, glazbe i kulture. Zbog zanimanja za šire društveno­političke teme, 2007. godine prelazi u politički tjednik Nacional, gdje je obrađivala razne društvene fenomene i raspon tema od znanosti i medicine do kriminala i politike, što je često uključivalo dublje istraživanje. S grupom novinara 2011. prelazi u novoosnovani tjednik Aktual, ondje se fokusira uglavnom na teme iz unutarnje politike. Paralelno uz rad, završila je studij politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i upisala diplomski studij iz područja međunarodnih odnosa. Od 2013. ima status slobodne novinarke. Autorica je knjige "Tuđman i Perković". Krajem 2014. priključuje se ekipi na čelu s Berislavom Jelinićem koja je nakon dvije i pol godine pauze ponovno pokrenula tjednik Nacional.