J.Lo i Alex Rodriguez za 40 milijuna dolara kupili luksuznu vilu na otoku koji vrvi poznatima

 

Zvjezdani par Jennifer Lopez i Alex Rodriguez nedavno su svojem popisu luksuznih nekretnina dodali raskošnu vilu na Star Islandu u Miamiju, koju su platili 40 milijuna dolara. Star Island dugo privlači bogate i slavne. Neki od stanovnika otoka bili su, ili su još uvijek – Sean “Puffy” Combs, Gloria Estefan, Rosie O’Donnell i Shaquille O’Neal.

Ova je luksuzna vila sagrađena 2003. godine i posljednji je put prodana 2011. godine za 25 milijuna dolara. Na više od četiri tisuće kvadrata smještena je prekrasna vila u španjolskom stilu, kao i luksuzna gostinjska kuća, koje zajedno imaju deset spavaćih soba i dvanaest kupaonica te gotovo 1400 kvadrata.

Baš poput nekog spota J.Lo, do kuće se dolazi dugim prilazom na kojem se nalaze palme ‘okupane’ smaragdno-zelenim svjetlom. Zidovi u kući obloženi su gipsom, a na drugi kat može se doći i – liftom. Kuća je uređena kombinacijom kamenih i drvenih podova, vrlo suvremenim osvjetljenim stropovima i nevjerojatno visokim vratima, kroz koje bi mogla proći i žirafa.

 

PHOTO: Realtor.com

 

Formalnu dnevnu sobu i elegantnu blagavaonicu spaja salon obložen drvom u kojem je mokri bar i vinski podrum s klimatiziranom vitrinom. U obiteljskoj sobi nalaze se ogromni prozori, koji se protežu od poda do stropa, koji pružaju fantastičan pogled na Miami i Palm Island. Na imanju se nalazi i odvojena luksuzna gostinjska kuća s dnevnim boravkom, uredom i spavaćom sobom.

Oko kuće su veliki, bujni vrtovi, velika kamena terasa, natkriveni bar, kao i privatno pristanište za brodove, odnosno jahte. Jedan od najspektakularnijih dijelova imanja svakako je ‘beskrajni’ bazen i spa.

 

PHOTO: Realtor.com

 

Lopez i Rodriguez posjeduju brojne luksuzne nekretnine. Neke su kupili prije početka svoje veze, a neke zajedno. Početkom 2018. godine zajedno su kupili stan u New Yorku od gotovo 400 kvadrata za 15,3 milijuna dolara. Početkom ove godine prodali su ga za 15,75 milijuna dolara. Lani su kupili kuću na plaži u Malibuu za 6,6 milijuna dolara, a za renovaciju su angažirali popularnu Joannu Gaines, i već je prodali – za gotovo 8 milijuna dolara.

 

PHOTO: Realtor.com

 

PHOTO: Realtor.com

 

PHOTO: Realtor.com

Komentiraj