IZZY FT. ANGRY BIRDS Hrvatska interaktivna tipkovnica za zabavnije tipkanje

angrybird.getizzy.com

Hrvatski start up Aspida pod brendom Izzy, izradio je prvu interaktivnu tipkovnicu za fanove svjetski poznatog animiranog filma Angry Birds.

Fanovi Angry Birdsa, ali i svi oni koji na tipkovnici žele malo akcije, zabave i dizajna, od danas mogu imati vlastitu brendiranu i interaktivnu tipkovnicu s hrvatske start up scene za sve IOS i Android uređaje.

Izzy ft. Angry Birds ugledala je svjetlo dana i prva je tipkovnica s razvijenim prepoznavanjem poteza prsta na tipkovnici (tzv. gesture recognition). Time se jednostavno i brzo iscrtavaju emotikoni i simboli bez izlaska iz glavne tipkovnice u onu sa simbolima, a potezi su osmišljeni da budu intuitivni i lako pamtljivi.

Uz uobičajene funkcije tipkovnice, ova pruža korisnicima potpuno nov doživljaj zvukovima i animacijama! Tako se tema iz filma Angry Birds može zasvirati prelaskom prsta preko tipkovnice, a iscrtavanjem određenih poteza za deset najčešćih emotikona aktiviraju se animacije likova.

U ponudi su četiri ‘skina’ za tipkovnicu – besplatni generički, na kojemu se učestalim korištenjem iscrtavanja emotikona i simbola mogu ‘osvajati’ animacije s likovima iz animiranog filma Angry Birds te tri ‘skina’ animiranih likova Chucka, Reda i Bomba sa svim animacijama.

Prvi će tjedan, kao poklon korisnicima, svi skinovi biti besplatni na Apple i Google storeu.

Ovo nije prva Izzy tipkovnica hrvatske tvrtke Aspida, koja okuplja malobrojnu skupinu entuzijastićnih programera i dizajnera u Republici Hrvatskoj, ali i Makedoniji, gdje se otvara baza za razvoj proizvoda. Takozvani gesture recognition razvili su za sve simbole i 21 emoji, a sada ih obogatili i animacijama.

Izzy je posljednjih godinu dana već ostvario uspješnu suradnju s NK Hajdukom, Ninom Badrić, 2Cellos, Massimom, Hrvatskim Telekomom i mnogim drugim izvođačima i sportskim klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu, čije su tipkovnice na tržištu.

Ova suradnja ostvarena je s finskom tvrtkom Roviom i njezinim likovima iz igrice i animaranog filma ‘Angry Birds’.

Komentiraj