Miranda Cikotic/PIXSELL

IZVANREDNA PRESSICA NA POLJUDU Huljaj odlazi s mjesta predsjednika

Hajduk je u ponedjeljak sazvao izvanrednu konferenciju za novinare, na kojoj je objavljeno kako predsjednik kluba Jasmin Huljaj odlazi s te pozicije.

Iz kluba su poručili kako je Huljajeva osobna odluka da ode s položaja predsjednika.

“Ovo je trenutak koji nije jednostavan ali je došao moment za koji smo se nadali da će biti baš takav. Na prvoj sjednici predsjednik uprave nas je upoznao s činjenicom da ode i da se ne vidi u Hajduku i nogometnom biznisu. To je postalo službeno na našoj drugoj sjednici. Od početka smo izgradili suradnički odnos”, rekao je predsjednik NO Benjamin Perasović.

Novi natječaj za predsjednika uprave bit će raspisan sutra i trajat će osam dana.

“Ovo je moja osobna odluka koju sam donio nakon jedne osobne revizije dotada napravljenog. Obiteljska situacija je isto doprinijela u donošenju odluke, a ono što sam definitivno osjećao kao ispravnim komunicirati s Nadzornim odborom moju situaciju. Nakon te komunikacije odluka je donesena, zajedno radimo na kontinuitetu. Odradili smo jedan odličan prijelazni rok, sredili smo financije i kad pogledam ovih šest mjeseci zadovoljan sam učinjenim poslom”, rekao je Huljaj i dodao kako je njegova osobna odluka da se vrati farmaceutskoj industriji i bude bliže obitelji koja živi u Rijeci.

“Pomagat ću Hajduku lobistički, nakon što odem iz kluba uvijek ću biti tu za savjet i za podršku”, poručio je.

Komentiraj