Izraelske snage ubile su palestinskog vozača koji se automobilom zaletio u autobusnu postaju blizu naselja na okupiranoj Zapadnoj obali, objavila je izraelska vojska.

Palestinsko ministarstvo zdravlja nije zasad objavilo detalje o ubijenome Palestincu no na društvenim mrežama objavljeno je da je bio stanovnik izbjegličkog logora Qalandia pored Ramalaha.

Drugih žrtava u incidentu nije bilo, navodi vojska.

“Palestinac se zaletio vozilom u autobusnu postaju na ulazu u Kokhav Ya’akov, jugoistočno od Ramalaha … kao odgovor na tu prijetnju, snage su pucale na napadača pri čemu je ubijen”, navodi se u vojnoj izjavi.

Na snimkama objavljenim na internetu vidi se kako se vozilo zaletjelo u čelične šipke postavljene ispred stanice kako bi se zaštitili ljudi dok čekaju autobus. Izraelska vojska je objavila da je u vozilu pronađen nož.

Komentiraj

FOTO:EPA
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.