Između Kikovice i Delnica samo osobna vozila, kolnici mokri i skliski

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku. Mogući su odroni, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Za sve skupine vozila otvoreni su: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče (vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h zbog olujnog vjetra na dijelu između vijadukta Božići i tunela Bristovac); državna cesta DC1 Karlovac-Sinj-Split; Paški most.

Zbog vjetra: samo za osobna vozila otvorene su dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3) i DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog, Krčkom mostu (DC102), autocesti A7 čvor Draga-čvor Šmrika i lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila); između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene (DC8) dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Komentiraj