Getty Images

‘IZLETJELO JOJ’ Djevojka de Gee potvrdila transfer u Real Madrid

Djevojka vratara Manchester Uniteda Davida de Gee, Edurne Garcia, naizgled je potvrdila kako je transfer njenog izabranika u Real Madrid ‘gotova stvar’. Španjolski El Mundo piše kako je Garcia van etera u jednom intervjuu u srijedu rekla: “Sada kada je u Madridu, sve će biti puno lakše”.

Ovo nije prvi put da Garcia, čije je estradno ime samo Edurne, razljutila navijače ‘Crvenih vragova’. U ožujku je izjavila kako je ‘Manchester ružniji od poleđine hladnjaka’.

“Nije baš lijepo mjesto, to je sigurno. Ali, čak i kada naiđete na neko lijepo mjesto, Španjolska je opet puno ljepša. Volim Manchester jer je David tamo. Kad sam s njim, sve izgleda lijepo”, rekla je u showu El Hormiguero.

Edurne (29) je ove godine predstavljala Španjolsku na Euroviziji, a završila je na 21. mjestu. Španjolski mediji, pak, nagađaju kako bi se transfer de Gee u Real trebao relizirati u roku od tjedan dana. 24-godišnjaku je ostala još jedna godina ugovora na Old Traffordu, a vjeruje se kako bi United ipak želio zaraditi na Španjolcu.

De Gea je u United stoga 2011. godine iz Atletico Madrida.

Komentiraj