Hrvoje Jelavic/PIXSELL

IZBORI U LSŽ Milinović pozvao HDZ da ne dijeli branitelje

Nezavisni kandidat za župana Ličko-senjske županije na predstojećim izvanrednim izborima Darko Milinović istaknuo je da su jučer u Lici bila dva ministra, Tomo Medved i Damir Krstičević, a da se nisu javili ni njemu kao županu ni gradonačelniku Gospića, javlja N1.

“Danas je za mene posebno ponosan dan, jučer su bila četiri ministra u Ličko-senjskoj županiji i bilo bi kulturno da se jave gradonačelniku Gospića Karlu Starčeviću i meni kao županu jer mi smo izraz volje većine građana. I ja sam bio potpredsjednik Vlade, ja bih se isto najprije javio gradonačelniku i županu iako nismo bili ista politička opcija kada bih dolazio”, započeo je Milinović konferenciju za novinare.

Ovaj put kao podršku je doveo branitelje i predstavnike braniteljskih udruga. Kaže kako su tijekom jučerašnjeg posjeta generala Medveda i generala Krstičevića okupila nekoliko udruga. “A neki od predsjednika udruga su mi rekli da se ne slažu da branitelji Ličko-senjske županije podupiru HDZ.

“Pozivam HDZ da ne dijeli branitelje. Pozivam HDZ da ostane dostojanstven u porazu koji će doživjeti u Ličko-senjskoj županiji. Ne mogu ne reagirati na jučerašnji njihov posjet, volio bih da smo se sreli jer ja nosim nezavisnu listu, dragovoljac sam Domovinskog rata i zaslužujem poštovanje generala Medveda i generala Krstičevića”, rekao je Milinović

Komentiraj