IZBORI 2016: Vukovarski SDP osudio žvižduke protiv Milanovića u Vukovaru

Marko Prpic/PIXSELL

Gradska organizacija SDP-a Vukovar oštro je osudila zvižduke, vrijeđanje i neumjesno dobacivanje predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću kojemu su dok je u subotu prolazio središtem Vukovara, pored predizbornog štanda HDZ-a, upućeni zvižduci te poruke da odlazi iz Vukovara.

“Čin zviždanja, vrijeđanja i neumjesnog dobacivanja koji je potaknut od strane predsjednika HDZ-a Vukovar, Damira Barne, i potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Vukovara, Philipa Karaule, u najmanju je ruku sramotan! Na opće čuđenje svih prisutnih građanki i građana Vukovara, HDZ Vukovar ni u jednom trenutku nije skrivao gnjev i bijes te sramotno i nekulturno ponašanje. Sve su to mogli zabilježiti i mediji”, priopćili  su u nedjelju iz vukovarskog SDP-a.
Iz te SDP-ove organizacije smatraju kako je takvo ponašanje u europskoj Hrvatskoj nedopustivo.
Dok su u subotu, u sklopu predizbornih aktvinosti, središtem Vukovara prolazili čelnici Narodne koalicije, predsjedniku SDP-a i kandidatu koalicije za predsjednika Vlade Zoranu Milanoviću, u trenutku dok je prolazio pored obližnjeg HDZ-ovog predizbornog štanda, upućeni su zvižduci te su mu dobacivane poruke da odlazi iz Vukovara.  Milanović se najprije zaustavio, a potom udaljio od HDZ-ovog štanda te one koji su mu dobacivali ispod glasa nazvao “šakom jada”.

Komentiraj