IZBORI 2015. Milanović: Trend podrške birača Vladi je očit

Petar Glebov/PIXSELL

Prije obilaska završene dionice prometnice Jakuševec – Velika Gorica, premijer Zoran Milanović izjavio je u utorak novinarima da je trend podrške birača Vladi očit, kao što je očit i rezultat koalicija.

Nova TV je u sklopu praćenja parlamentarnih izbora počela objavljivati terensko predizborno istraživanje. Na pitanje novinara što vidi u odnosu na prethodna istraživanja Milanović je odgovorio kako vidi pozitivnu promjenu trenda.

Već gotovo godinu dana očit je trend podrške Vladi. “Onaj tko podržava Vladu na korak je da ga zamolim rukama i srcem da glasuje za nas, jer ti ljudi smatraju da smo ‘ok’, no malo se kolebaju”, rekao je Milanović.

Istaknuo je kako je očit pozitivan trend rezultata koalicija, jednako kao što je očito kako je glas za HDZ glas za Tomislava Karamarka. On bi, kaže Milanović, htio biti premijer, a ne usudi se doći na razgovor, što je “kukavičluk prvog reda”. Stoga mu je ponovno poručio -“Izađi i bori se”.

“Nas prozivaju da komentiramo fantomsku koaliciju u budućnosti (s HDSSB-om), a HDZ je stranka koja je već u koaliciji s HČSP-om. To treba ponoviti jer je to stranka koja veliča Antu Pavelića, to su njihovi koalicijski partneri i s njima su na listi”, kazao je Milanović.

Komentiraj