‘Izbacite Amber Heard iz filma “Aquaman 2″‘ je plaćena kampanja bez osnova, tvrdi ona

Presuda londonskog suda po kojoj Johnny Depp nije svojom tužbom dokazao da nije „mlatitelj žene“, kako ga je nazvao tabloid The Sun jer je, navodno, tukao svoju bivšu suprugu Amber Heard, dobiva na značaju u Hollywoodu. S jedne strane, Depp je morao napustiti treći dio filmske franšize „Čudesne zvijeri“ koji se upravo snima, ali će za utjehu dobiti honorar od 10 milijuna dolara koju mu je bio zagarantiran. S druge strane, oni koji smatraju da je Depp u pravu pokrenuli su peticiju na internetu sa zahtjevom da se Amber Heard izbaci iz nastavka filma „Aquaman“. Amber Heard u prvom je dijelu filma glumila Heru u koju je Aquaman zaljubljen.

Peticija, u kojoj se tvrdi kako je cilj Amber Heard uništenje Johnnyja Deppa u Hollywoodu, prikupila je više od milijun potpisnika. U izjavi za Entertainment Weekly Amber Heard je izjavila kako rezultat suđenja neće utjecati na njenu ulogu u filmu „Aquaman 2“ koji će se snimati tijekom slijedeće godine. „Plaćene glasine i plaćene kampanje na društvenim mrežama ne utječu na odluke o odabiru glumaca jer nemaju veze sa stvarnošću. Obožavatelji su ti zbog koji se i „’Aquaman’ i ‘Aquaman 2’ snimaju. Uzbuđena sam glede snimanja slijedeće godine“, navela je Amber Heard.

Johnny Depp je nakon odluke suda u Londonu najavio žalbu i nastavak borbe za izricanjem istine. „Namjeravam dokazati da su optužbe protiv mene lažne. Moj život i karijera neće biti  ovime definirani“, rekao je Depp.

Komentiraj