Zagreb ima novu misicu, a Hrvatska odličan humanitarni projekt “Njegujmo život”

Sinoć se u prepunom Klubu The Best Venue Hall održao Izbor za Miss Zagreba.

Grad Zagreb uvijek ima prekrasne misice pa tako i ovaj puta. Krunu najljepše od dosadašnje misice Antonele Ivanović preuzela je Nika Poljak. Prva pratilja je Elena Dizdar, a druga pratilja Diana Lekić.

Djevojke su se žiriju predstavile u šest izlazaka, u sportskim kombinacijama kao i u prekrasnim večernjim haljinama, a svečani program je vodila Ivana Šundov.

Nika Poljak će se u rujnu pridružiti ostalim pobjednicama županijskih izbora u izboru za titulu Miss Hrvatske.

Večer je bila začinjena i dobrom glazbom, a cijela priča ima i humanitarni karakter. Direkcija Miss World pokrenula je humanitarni projekt ‘Ljepota sa svrhom’ koji za cilj ima poticanje volontiranja i humanitarnih projekata. Ovaj svijet više nego ikad treba ljude koji će napraviti promjenu, zauzeti se za druge te ga učiniti boljim i ljepšim mjestom za život.

Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta koja ove godine slavi 25 godina postojanja, pridružila se projektu i u suradnji s Udrugom Debra i našim poznatim proizvođačima vina Kutjevo d.d. pokrenula humanitarnu akciju ‘Njegujmo život’ koji nas sve poziva da brinemo i ‘njegujemo’ jedni druge.

U svrhu ovog projekta napravljena je posebna edicija kutjevačkog rosea s posebno dizajniranom etiketom koju je osmislio modni dizajner Iggy Popović u suradnji s modnom blogericom Ivanom Dobrovoljec. Kutjevo će od svake butelje ove limitirane edicije odvojiti 5 kuna za Udrugu Debra kako bi mogli njegovati životi ‘djece leptira’ – djece s hiperosjetljivom kožom.

Direkcija Miss Hrvatske će na svih svojih 20 županijskih izbora, kao i na glavnom izboru za Miss Hrvatske predstaviti projekt i dati priliku građanima sudjelovati u humanitarnoj akciji.

 

Komentiraj