Iz UEFA-e potvrdili da će juniori Hajduka i Milana igrati na stadionu u Ženevi

Iz Europske nogometne organizacije UEFA-a u srijedu je potvrđeno da će se utakmica četvrtfinala juniorske Lige prvaka između Hajduka i Milana igrati na Stade de Geneveu, stadionu koji ima kapacitet za oko 30 tisuća navijača.

Utakmica Hajduka i Milana na rasporedu je 21. travnja s početkom u 13 sati. Na stadionu u Ženevi istog će dana u 18 sati drugu polufinalnu utakmicu igrati Sporting i AZ Alkmaar. Na istom mjestu će se tri dana kasnije igrati i finale, neovisno o tome koje ga ekipe izbore.

Final Four Lige prvaka mladih prijašnjih se godina održavao na stadionu u Nyonu, gradu u kojem se nalazi središte UEFA-e. Radi se o malom stadionu za samo 4000 ljudi, a UEFA je odluku o promjeni lokacije donijela zbog golemog interesa navijača klubova koji su izborili polufinale, kako piše u službenom priopćenju.

Mlade hajdukovce protiv Manchester Cityja u osmini finala bodrilo je oko 10 tisuća navijača na Poljudu, a u Dortmund je na četvrtfinale s Borussijom stiglo oko pet tisuća navijača Bijelih. Sva četiri kluba koja su izborila polufinale to su učinila prvi put u povijesti, podsjeća Index.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner