Iz Štampara javljaju: Novi raspored rada na cijepnim punktova u Zagrebu

Nastavni zavod za javno zdravstvo ‘dr. Andrija Štampar’ u petak je izvijestio o novom rasporedu rada na cijepnim punktovima od 1. veljače.

U gradu Zagrebu cijepljenje će se od 01. veljače 2022. godine provoditi na Cijepnom punktu Velesajam te na tri lokacije Domova zdravlja Grada Zagreba, u Runjaninovoj, Prečkom i Sesvetama. Odluka je donesena na temelju analize interesa građana za cijepljenjem tijekom posljednja tri tjedna, povećanih zahtjeva za zdravstveni sustav uslijed velikog broja zaraženih i potrebe za pojačanim praćenjem oboljelih i njihovih kontakata te promjena u preporukama za suzbijanje epidemije.

Cijepni punkt na Zagrebačkom Velesajmu tako će od 01. veljače do 6. veljače 2022. raditi ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom od 8.00 do 12.00 sati, a utorkom i četvrtkom od 14.30 do 19.00 sati.

Cijepljenje na punktovima Domova zdravlja provodit će se na tri lokacije (Dom zdravlja Zagreb- Centar, Runjaninova 4, Dom zdravlja Zagreb- Istok, Ninska 16, Sesvete i Dom zdravlja Zagreb- Zapad, Prečko 2) radnim danima i subotom od 14.00 do 20.00 sati.

Komentiraj