Ivošević odgovorio Kerumu: “Uspješan samo u sisanju novca poreznih obveznika”


“Veliki poduzetnik kojem je sve što je na tržištu propalo, jedino u čemu je uspješan je sisanje novca poreznih obveznika kroz proračun Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije gdje je na vlasti 12 godina” – tako je, među ostalim, splitski aktivist i osnivač .Facebook stranice “Dnevna doza splitskog nereda” Bojan Ivošević odgovorio bivšem gradonačelniku Splita Željku Kerumu na njegovu prijetnju da će mu “gučak iščupat”, spomene li Ivošević Keruma još jednom.

Žučna svađa izbila je nakon što je Ivošević Keruma nazvao “zloćudnim tumorom grada kojeg su prozveli HDZ i SDP”. Kerum je Ivoševiću uzvratio etiketom “četničkog klošara” i prijetnjom da će mu “gučak iščupat”. “Ivoševiću, ne znam te niti sam u bilo kojem smislu imao s tobom kontakt, a ti napišeš javno da sam ja tumor grada Splita, jesi li ti svjestan što radiš? Slušaj klošaru četnički, pisao si slogan “Split je ku*ac”, za tebe sve što je hrvatsko ne valja. Dobio si medijski prostor jer se s sprdaš s Hrvatskom”, izjavio je Kerum.

U svom odgovoru, Ivošević je Keruma nazvao “ekonomskim četnikom kome je svaka firma koju je dotakao propala”. “Od trgovine kojoj se dokumentacija “samozapalila” i ostavila dug od 1.730.919.193,60 kn prema radnicima, drugim tvrtkama i državi do hotela Marjan u kojem su već desetljeće jedini gosti komarci, Bena iz kojih su govna curila po Splićanima i Splićankama, a na kraju i grada i županije u kojima 12 godina politički truje, uhljebljuje i siše”.

Za njega sam ja i svi koji pošteno rade svoj posao, pa taman i za plaću s kojom se on ruga i koju popije s ostalim krpeljima do podne u tom smislu splitska četvrta koja za razliku od njega ekonomskog četnika ne puca po mladosti i protjeruje ih u Irsku. Al to je društvo u kojem živimo, o domoljublju priča onaj koji bojišnice nije vidio već je u ratu profitirao.

Već godinama Split je k**** zahvaljujući vašim HDZSDPHGS koalicijama, al neće više bit. Splitu je pun k***c. Pun k***c vas, vaših prijetnji i vašeg lopovluka. Ovo šta nije pobiglo od vas ostalo je samo da bi vam se suprostavilo. Pa sad prijeti koliko hoćeš, al jedno je sigurno dugove vratiti nećeš”, uzvratio je splitski aktivist bivšem gradonačelniku, koji sa svojom Hrvatskom građanskom strankom (HGS) izlazi na predstojeće parlamentarne izbore.

 

 

Komentiraj