Ivo Jelušić oštro kritizirao Milanovićevu odluku o neodlasku u Sabor

 

SDP-ov Ivo Jelušić kritizirao je u ponedjeljak odluku predsjednika Zorana Milanovića da neće doći na kostituirajuću sjednicu Sabora, koja je na rasporedu u srijedu. Prvi je to put u hrvatskoj povijesti da predsjednik tome neće prisustvovati.

“Reče Zoran (predsjednik Milanović) da ne zna hoće li izaći na izbore. I ne znamo je li izašao. Pa šta će na izborima, ne bira se tu njega!!!

I imali smo najnižu izlaznost na parlamentarnim izborima do sada. Pa šta se čudimo, kada i predsjednik RH smatra to nevažnim. Istinabog, nije niska izlaznost samo zbog toga. Ima tu i drugih uzroka. Jedan od njih je i taj što “nisu imali za koga glasati”. Čuo sam od mnogih da “ ne mogu za ovakav SDP i njegovog lidera, a za druge neću”.

No, čujemo da Predsjednik RH ne želi doći ni na prvu, konstituirajuću sjednicu Sabora. Koju on saziva!!!

Zašto? Možda zato što slučajno omalovažava Sabor?

Zato što on nije tamo, tamo su (bitni) zastupnici i Vlada. A tamo gdje NJEGA nema, to je nebitno.

Makar se radilo i o najvišem predstavničkom tijelu građana. Kakvo je – tako je. Onako je kakvog su ga građani izabrali. A njih ne možemo ni birati i ni mijenjati”, napisao je Jelušić na Facebooku.

Reče Zoran (predsjednik Milanović) da ne zna hoće li izaći na izbore. I ne znamo je li izašao. Pa šta će na izborima, ne…

Posted by Ivo Jelušić on Sunday, July 19, 2020

Milanović neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora

Komentiraj