IVKOVIĆ UOČI GENKA “Nama odgovara svaki rezultat osim poraza”

Davor Puklavec/PIXSELL

Trener Lokomotive Tomislav Ivković najavio je prvu utakmicu playoffa Europa lige protiv Genka, koja se igra u Maksimiru u četvrtak od 20 sati.

“Svi smo sretni i zadovoljni što smo došli u ovu situaciju, u kojoj u dvije utakmice možemo riješiti ulazak u Europsku ligu”, rekao je na početku Ivković naglašavajući kako je Genk favorit. “A na nama je da se na najbolji mogući način dovedemo u neku drugu situaciju”, kaže.

“Vidim da moji igrači željno isčekuju utakmicu, koncentracija i motivacija igrača je na visokom nivou, jer takve utakmice se ne igraju svaki dan”, objasnio je. Ivković je dodao kako neće ‘umirati od ljepote’, već moraju biti jednostavni, konkretni i učinkoviti. Trener Lokomotive kaže da su dvije momčadi slične što se tiče mladosti i načina igre.

“Očekujem da tko bude taktički bolje postavljen i taktički koncentriraniji, taj ima veće šanse za uspjeh, naravno da nijanse uvijek odlučuju, a to su igrači koji u određenom trenutku donesu prevagu”, kaže Ivković.

Na kraju je otkrio da na raspolaganju ima sve igrače, osim Radonjića koji se ozlijedio na utakmici protiv Osijeka. “Nama odgovara svaki rezultat osim poraza, normalno da je pobjeda puno bolja, no neodlučeno bez golova je i nova utakmica u kojoj je sve otvoreno”, zaključio je Ivković.

Komentiraj