Ivici Oliću će u CSKA Moskvi asistirati dva hrvatska trenera

Ivica Olić je odabrao dva hrvatska trenera s kojima će surađivati u moskovskom CSKA čiju je klupu preuzeo koncem prošlog mjeseca. U njegovom prvom samostalnom trenerskom poslu pomagat će mu Ilija Aračić i Igor Jukić.

>> Ivica Olić preuzeo mjesto trenera CSKA iz Moskve

Aračić dolazi iz Slavonskog Broda gdje je rođen u studenom 1970. godine. Kao igrač bio je član Marsonije, Željezničara i Rijeke, a potom je karijeru gradio u Njemačkoj gdje je nosio dres Chemnitzera, TeBe Berlina, Herthe i Arminije Bielefeld. Nakon završetka aktivne nogometne karijere odlučio se za trenerski posao te je prvotno radio u omladinskim školama Augsburga i Stuttgarta, a samostalno je vodio niželigaša FV Illeritssen. Posljednji angažman imao je u Stuttgartu gdje je do listopada 2018. godine bio asistent Tayfuna Korkuta.

Igor Jukić je pak profesor na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu koji je zadužen za kondicijsku pripremu. U tom segmentu je radio i u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za vrijeme izborničkog mandata Nike Kovača. S Olićem ga veže i poslovno odnos obzirom da su u veljači 2018. godine u Zagrebu otvorili Centar zdravlja i tjelesne forme Biotrening.

Olić će debi na klupi moskovskog velikana imati 4. travnja na gostovanju kod Tambova koji je trenutno posljednjeplasirani član ruske Premier lige.

Komentiraj