IVANUŠEC: “Ništa još nije gotovo, sa svakim se može igrati”

Dinamo je večeras u infarktnoj završnici utakmice četvrtog kola Lige prvaka protiv Šahtara primio dva gola u sudačkoj nadoknadi, te ispustio dva gola prednosti. Svoj prvi gol za Dinamo zabio je Luka Ivanušec, a prve minute u Ligi prvaka upisao je Marko Đira.

“Možemo biti ponosni, ali neshvatljiv mi je taj pad koncentracije zadnjih pet-šest minuta. Svi smo utučeni, nismo ovo zaslužili, zaslužili smo sva tri boda. Kad imaš 3:1 u toj fazi utakmice misliš da je utakmica gotova, malo se opustiš i primiš taj gol koji je njih vratio. Drago mi je da sam zabio, ovo je moj prvi gol za Dinamo, ali ono što je najbitnije od svega, momčadski, nismo uspjeli”, rekao je Ivanušec za HRT i dodao kako je atmosfera bila sjajna te se zahvalio navijačima.

“Ništa još nije gotovo, sa svakim se može igrati, i s Atalantom i u Italiji i s Manchester Cityjem ovdje na Maksimiru”, zaključio je Ivanušec.

Svoj komentar utakmice dao je i Marko Đira, koji je večeras upisao svoj prvi nastup u Ligi prvaka. “Ne znam što se desilo na kraju, prvo je svirao meni penal, a onda kasnije kao zbog Theophilea-Catherinea. Ne znam što reći…”, rekao je mladi nogometaš Dinama.

Komentiraj