IVANA MARIĆ: ‘Kad mala djevojčica mašta o tome da postane pjevačica, ne može niti zamisliti što to sve podrazumijeva’

Goran Jakus/PIXSELL

Pjevačica Ivana Marić priča o teškim počecima  u estradnim vodama, nastupu u televizijskom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ i obitelji u razgovoru za jutarnji.hr.

Priznaje kako su pjevačka karijera  i showbiz isprepleteni različitim izazovima.

“Rekla bih da sam svjesno ušla u ovaj biznis i da sam mislila da znam što radim, no ubrzo sam shvatila da nemam pojma što se zapravo događa. Brojni susreti s nepravdama, omalovažavanjem i iskorištavanjem natjerali su me da malo očvrsnem i shvatim da nije sve tako jednostavno”, ističe članica nekadašnje ženske vokalne grupe ‘Feminnem’ koja već godinama ima solo karijeru.

Trenutno je zauzeta i nastupom u televizijskom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

“Da je moguće, sada bih potpisala da ovo radim zauvijek. Zaljubila sam se u transformacije! Cijela ova ekipa, koja od nas stvara nekog drugog genijalna je i golem je gušt iskusiti takvo što”, rekla je u šali i otkrila kako je od prve prihvatila ponudu za nastup.

Pjevačica je postala majka 2010. godine, a po struci je i diplomirana modna stilistica.

“Kad mala djevojčica mašta o tome da postane pjevačica, ne može niti zamisliti što to sve podrazumijeva. Što se promjena u meni tiče, kao najvažniji događaj u mom životu izdvojila bih rođenje kćeri Vite Marije, jer je majčinstvo ono što me najviše izmijenilo. To je neki novi svijet, način razmišljanja i slaganja prioriteta u životu. Ona je moj smisao života i najveći motiv za svaku novu borbu. Kad se odlučim za drugo dijete, možda napokon uzmem malu pauzu od bine i posvetim se stiliziranju i dizajnu. To je struka u kojoj moraš biti stalno i sto posto”, rekla je.

Suprug Vjekoslav Šunjić i petogodišnja Vita Marija obožavaju gledati svoju mamu u glazbenom showu.

Ivana Marić priznaje kako ju kći “sumnjičavo gleda kad je u ulozi nekog muškarca”.

Komentiraj