Ivan Vrdoljak: ‘Imam ozbiljnih indicija da se Božu Petrova prati’

Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u nedjelju je u Zadru, govoreći o aktualnoj političkoj situaciji, rekao da Hrvatska proživljava paralizu svih državnih institucija, da je Vlada Domoljubne koaicije i Mosta “uništila integritet i imidž” Hrvatske te izrazio uvjerenje da slijede izvanredni izbori.

Predsjednik HNS-a i saborski zastupnik Ivan Vrdoljak održao je u Zadru konferenciju za novinare u sklopu obilaska županijskih organizacija HNS-a, na kojoj se osvrnuo i na političku situaciju u Hrvatskoj, priopćeno je iz HNS-a.

“Imam ozbiljnih indicija da se Božu Petrova (potpredsjednika Vlade iz Mosta) prati. Imam ozbiljnih indicija da nitko nije vidio nijednu reformu u zadnjih šest mjeseci. Imam ozbiljnih indicija da smo poskupjeli zdravstveno osiguranje. Imam vrlo ozbiljnih indicija da HDZ opet brine o privatnim interesima i svom džepu, a ne o hrvatskim državnim, nacionalnim interesima i imam uvjerenje i indicija da ćemo ih pobijediti na izvanrednim izborima i popraviti sve što su uništili u zadnjih šest mjeseci”, istaknuo je na konferenciji za novinare Vrdoljak.

Rekao je kako prvenstveno misli “na milijarde kuna koje smo propustili i na integritet i imidž Hrvatske koji su Vlada Domoljubne koalicije i Mosta uništili u zadnjih nekoliko mjeseci”.

Vrdoljak je za HNS rekao da je oduvijek bila stranka rezultata. “Iza nas su uvijek stajali rezultat, istina i zdrav razum, bez obzira koliko je u pojedinom trenutku boljelo”. Dodao je da su između ostaloga i zbog toga došli poslušati kolege u Zadarskoj županiji.

Ustvrdio je da HNS u Zadru ima puno potencijala, a predsjednik zadarske Županijske organizacije HNS-a Milan Stojanov je rekao da je HNS spremna za lokalne izbore, a o mogućim koalicijama u pojedinim općinama predstoje razgovori, kaže se među ostalim u priopćenju.

Komentiraj