Ivan Nevistić iduću sezonu neće biti na vratima Varaždina

Ivan Nevistić više nije član Varaždina. Ponajbolji igrač momčadi Samira Toplaka u prošloj sezoni napustio je klub nakon što nije došlo do dogovora s Rijekom oko nastavka posudbe. 22-godišnjaka ugovor s klubom s Rujevice veže još jednu sezonu, a kako u Rijeci prednost ima Ivor Pandur izgledno je da će ovog ljeta pronaći novu sredinu. Umjesto njega na vrata Varaždina stati će Oliver Zelenika koji se pridružio klubu protekle zime.

“Zelenika je ciljano dovoden jer smo slutili da će ovako mladi i perspektivan golman, poput Nevistića brzo potražiti neku drugu sredinu. Već je šest mjeseci s momčadi i spremnan je preuzeti mjesto prvog vratara,”, izjavio je za evaraždin predsjednik kluba Stjepan Cvek.

Nevistić je član Varaždina bio protekle tri sezone te je ukupno upisao 85 nastupa u kojime je 29 puta svoju mrežu sačuvao netaknutom. S Varaždinom je izborio promociju u Prvu HNL, a potom i ostanak u najvišem rangu natjecanja.

Prve nogometne korake napravio je u rodnom Đakovu da bi 2009. godine preselio u Osijek iz kojeg nakon šest godina odlazi u Rijeku za koju nikad nije upisao službeni debi. Prošao je mlade selekcije reprezentacije, a za U21 vrstu debitirao je prošlog listopada u prijateljskom susretu s Mađarskom.

Komentiraj