FOTO: facebook.com

Iva Belé je osnivačica Success Concepta, programa nastalog prema uspješno provjerenim načelima.

Koristeći znanja stečena certifikatom za trenera Canfield Metodologije, motivacijska trenerica potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu i ciljeve kroz treninge, mentorstvo i govore. Treninzi su zabavni, na njima su polaznici aktivni i dobivaju materijale sa svojim zaključcima…

Seriju treninga ‘Vibracija uspjeha: Uspjeh ovisi o vama’ namijenjeni su svima koji žele ostvariti svoj puni potencijal i imaju hrabrost odlučiti kako će njihov život izgledati. Pomažu polaznicima da osvijeste što ih pokreće, koje su talente i kvalitete zapostavili te ih ohrabruje da oko njih formiraju ciljeve.

Program će se održati u gradovima (Osijek 15.5. Rijeka 22.5., Zagreb 12.6.), prijave su moguće na internetskoj stranici voditeljice. Polaznici dobivaju Radnu bilježnicu Vibracija uspjeha s podsjetnikom na glavne teme u koju upisuju svoje ciljeve i daljnje korake, odnosno planove za budućnost te knjigu Vibraciju uspjeha koju mogu pokloniti sebi kao trajni priručnik uspjeha ili ju proslijediti dalje. Na Networking eventu na kraju trosatnog treninga polaznici će upoznati ljude koji također žele više od života i dobiti mogućnost da zajedno provode poslovne i životne ciljeve i budu si podrška.

“Život poprima pravu kvalitetu kada znamo kako upravljati sobom, kada pratimo svoje misli, biramo reakcije i postupke, analiziramo svoju učinkovitost i odredimo ciljeve. Treninzi će vam omogućiti da na vlastitom primjeru odmah primijenite alate i vježbe za upravljanje sobom te odredite smjer u kojem se želite razvijati. Cilj treninga je doći u šest gradova Hrvatske kako bismo u direktnom kontaktu s ljudima zajedno napravili promjene na bolje”, najavila je Ive Belé.

Komentiraj