Još uvijek nisu razjašnjene sve okolnosti pod kojima je u utorak rano ujutro preminuo 23-godišnji Tomislav Blažević iz Karlovca. Obavljena je obdukcija tijela, no rezultati još nisu poznati javnosti. U tijeku je istraga, a procurili su i novi detalji o događajima koji su prethodili smrti mladića.

Neslužbeno se doznaje kako je on nekoliko sati prije (odnosno dana prije) nego što je pronađen mrtav, u drugoj zgradi u naselju Grabrik, u kojoj njegov otac posjeduje stan, vikao te lupao stanarima po vratima, piše Index.

Jedan od stanara pozvao je policiju, koja se pozivu odazvala te je mladić priveden u policijsku postaju zbog narušavanja javnog reda. Nakon što se smirio, policija ga nije imala razloga zadržati te je pušten iste noći.

Kako piše Index, nakon toga nekako je završio na Luščiću, ispred zgrade kod koje je pronađeno njegovo tijelo. Tamo je također zvonio susjedima i lupao po vratima, no nitko mu nije otvorio. Nitko nije ni pozvao policiju, a njegovo tijelo pronašli su stanari oko 5.30 sati ujutro. Kažu da se činio u strahu, dezorijentiran, kao da je bježao od nekoga. Činio se uplašen i u panici.

Komentiraj