Istra pisala HNS-u, ogorčeni su suđenjem protiv Rijeke

 

Nogomaši Rijeke u subotu su na Rujevici slavili protiv Istre 2:1, a oba pogotka za Riječane postigao je Franko Andrijašević. Drugi pogodak za domaćine postignut je iz kaznenog udarca, ali iz trećeg pokušaja.

Naime, Antonija Čolaka u 63. minuti utakmice u kaznenom je prostoru srušio Bosančić, a sudac Fran Jović je pokazao na bijelu točku. Vratar Lovro Majkić je obranio udarac Čolaka, a sudac Jović je ponovno pokazao na bijelu točku jer je vratar prerano izašao s crte. Ponovljeni kazneni udarac Čolak je izveo u drugu stranu, ali Majkić opet čita njegovu namjeru. Ipak, Jović se ponovno umiješao i dodijelio još jedan jedanaesterac za Rijeku zbog preranog izlaska golmana s crte. Posljednji udarac s bijele točke je uspješno izveo Franko Andrijašević.

Puljani su se danas oglasili priopćenjem te od HNS-a u kojem poručuju kako će od Povjerenika za suđenje zatražiti donošenje hitnih odluka i poteza kojima će se osigurati ravnopravan sudački tretman svih sudionika Prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi.

“NK Istra 1961 će se službeno obratiti HNS-u, te će od Povjerenika za suđenje zatražiti donošenje hitnih odluka i poteza kojima će se osigurati ravnopravan sudački tretman svih sudionika Prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi s obzirom na krajnje upitne sudačke odluke kojima je oštećen naš klub, kao i zbog notorne činjenice da se u identičnim situacijama na utakmicama 1. HNL donose potpuno suprotne odluke”, naveli su iz Istre 1961 u priopćenju.

| OBAVIJEST |Nogometni klub Istra 1961 izražava svoje ogorčenje suđenjem jučerašnje utakmice HNK Rijeka – NK Istra…

Posted by NK Istra 1961 on Sunday, August 30, 2020

Komentiraj