Istra 1961 zatvara stadion za oglede protiv Rijeke i Hajduka, Rijeka ne prodaje karte za polufinale kupa

Nakon današnje odluke nadležnih tijela Hrvatskog nogometnog saveza o daljnjim potezima nogometne zajednice po pitanju natjecanja, a sve u svrhu kontrole širenja koronavirusa, prvi su se na drastičnu mjeru zatvaranja stadiona odlučili u pulskom prvoligašu.

Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite i mišljenju Županijskog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije te odluke Hrvatskog nogometnog saveza o nastavku natjecanja pod ingerencijom Hrvatskog nogometnog saveza, iz Istre 1961 su obavijestili javnost da će se utakmice 14.03.2020. u 17.30 sati (NK Istra – HNK Rijeka) i 21.03.2020. u 15.00 sati (NK Istra – HNK Hajduk) održati bez prisustva gledatelja te neće biti prodaje ulaznica za navedene utakmice.

Osim pulskog prvoligaša i Rijeka se odlučila na preventivni potez sukladno preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite.

HNK Rijeka je tako obavijestila sve navijače da se privremeno obustavlja prodaja ulaznica za utakmicu polufinala nogometnog Kupa Hrvatske između HNK Rijeka i NK Osijek. Sukladno daljnjem razvoju situacije, odluka o odigravanju sa ili bez gledatelja ili odgodi navedene utakmice, bit će donijeta do kraja tjedna uz suglasnost Stožera civilne zaštite PGŽ-a odnosno Hrvatskog nogometnog saveza.

O svim detaljima vezano uz nastavak prodaje ili povrat novca za već kupljene ulaznice, navijači će biti pravovremeno obavješteni.

HNS: Odlučeno da se natjecanja nastavljaju uz prethodnu suglasnost županijskih stožera civilne zaštite

Komentiraj