ISPRIKA ČITATELJIMA: Šeparović i Suić redovito se javno susreću

Marko Lukunic/PIXSELL

Nacional je prije dva tjedna objavio vijest o tome kako je sudac Ustavnog suda Miroslav Šeparović viđen na kavi u zagrebačkom hotelu Sheraton sa zagrebačkim odvjetnikom Goranom Suićem koji je jedan od branitelja bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera.

Sastanak Šeparovića i Suića ponovno bi mogao potaknuti priče o nepristranosti sudaca Ustavnog suda koji su nekoliko puta rušili presude koje se direktno odnose na Sanadera. Šeparoviću to nije prvi put da se sastaje sa Sanaderovim odvjetnicima jer je krajem svibnja prošle godine viđen na kavi s Čedom Prodanovićem u jednom kafiću u blizini Sabora. Šeparović slovi za jednog od sudaca Ustavnog suda kojeg se može smatrati bliskim HDZ-u.

Zanimljivo je da se Šeparović nakon sastanka sa Suićem na izlazu iz Sheratona kratko susreo i s Vladimirom Šeksom, a taj ga je slučajan susret toliko zbunio da je na izlazu iz Sheratona skoro ušao u krivi automobil. Nacional je tu vijest objavio pod naslovom „Tajni sastanak Šeparovića i Suića“. Nakon objave tog teksta, redakciju Nacionala kontaktiralo je više čitatelja koji tvrde da se nije radilo o tajnom susretu, jer se oni redovito javno druže te, među ostalim, rekreativno šeću po Sljemenu. Isti izvori tvrde da im se na tim šetnjama ponekad pridruži i sudac zagrebačkog Županijskog suda Ivan Turudić. Ispričavamo se čitateljima zbog omaške pri odabiru naslova za tu vijest.

Komentiraj