Pixsell

Ispituje se porijeklo imovine Tanje Pavelin Borzić koja u dva predmeta sudi Milanu Bandiću

U tijeku je nova runda obračuna s korupcijskom hobotnicom oko zagrebačkog Županijskog suda, a čini se da je upetljano i više sudaca tog suda, koji su također pod lupom istražitelja

Tanja Pavelin Borzić, uskočka sutkinja zagrebačkog Županijskog suda, suočena je s policijskim izvidima kojima se pokušava utvrditi jesu li točne indicije da joj se nakon nekih spornih sudskih odluka povezanih sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, počelo zagonetno popravljati imovinsko stanje. To su za Nacional potvrdila dva potpuno neovisna izvora upućena u zbivanja u policiji.

Isti izvor navodi kako su indicije koje se ispituju oko te sutkinje samo dio širih aktivnosti kojima se pokušava rekonstruirati jesu li točne tvrdnje da postoji dobro uhodana mreža koruptivnih aktivnosti povezana s većim brojem sudaca koji rade na zagrebačkom Županijskom sudu.

Spomenute indicije pokušava provjeriti policijski nacionalni Uskok. Pokušava se provjeriti kako je Tanja Pavelin Borzić odnedavno počela koristiti osobni automobil marke Audi A3 bijele boje.

Više pročitajte u novom broju Nacionala, koji je od sad dostupan i digitalno na svim platformama, bilo kad i bilo gdje.

Komentiraj