Iscurili neslužbeni detalji iskaza osumnjičenog za ubojstvo u Sopotu

Kriminalist Dubravko Klarić za Novu TV je komentirao slučaj iz zagrebačkog Sopota u kojemu je pronađeno mrtvo tijelo maloljetne djevojke zamotane u tepih.

“Netko je nešto u ovom slučaju želio prikriti i žrtvu najvjerojatnije ostaviti na drugom mjestu”, rekao je Klarić, dodavši da je riječ o kaznenom djelu nepružanja pomoći i neobavještavanja nadležnih tijela.

Ulica u kojoj je djevojka pronađena je pod blokadom policije, a na mjesto su tijekom poslijepodneva stigli i vještaci Centra za forenzična ispitivanja Ivan Vučetić koji češljaju stan i hodnik zgrade.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o državljaninu BiH koji je u Hrvatskoj imao redovno prijavljeno boravište. Osumnjičeni je s djevojkom bio u stanu u petak navečer, a kako je rekao istražiteljima, izgubio je svijest. Kada se probudio, djevojka je prema njegovim riječima već bila mrtva.

Policija tek treba utvrditi kako je djevojku, zamotanu u tepih, odnio u 500-tinjak metara udaljen podrum.

Policija je navodno već imala intervencije u stanu u kojem je boravio osumnjičeni.

“Puno puta sam tu prolazio kraj dućana. Vidio sam puno djevojaka. Mladih, bile su mlade. Ne bih želio ulaziti u te komentare, ali da se policiju više puta zvalo, zvalo se. Znao je vikati i na policiju, sve je izbacio iz kuće”, izjavili su susjedi, piše RTL.
Prema neslužbenim informacija, preminula maloljetna djevojka imala je problema, navodno je bježala iz domova, a 28. siječnja bio je prijavljen i njezin nestanak.

Komentiraj