ISABS KONFERENCIJA Phillips predstavlja integrirani koncept personalizirane medicine

PR

Na 10. ISABS-ovoj konferenciji o forenzičkoj i antropološkoj genetici i predavanju Klinike Mayo o personaliziranoj medicini, čiji je strateški partner, tvrtka Phillips predstavlja rješenje InelliSpace Genomics, opsežnu pletformu za preciznu medicinu, razvijenu kao podršku implementaciji i skaliranju naprednih programa precizne medicine.

Phillips IntelliSpace Genimics je integrirana platforma precizne medicine koja omogućuje naprednu peciznu dijagnostiku i terapijske programe zdravstvene skrbi. Philipsova rješenja precizne medicine pomažu izgraditi kliničku sliku pacijenta i kliničarima nude mogućnost generiranja preciznih medicinskih znanja, kao i njihovo dijeljenje te suradnju na njima, unapređujući suradnju bolnica i njihovih partnera, bilo unutar samih ustanova, bilo u tzv. Cloud tehnologiji.

ISABS-ova konferencija o forenzičkoj i antropološkoj genetici i predavanje Klinike Mayo o personaliziranoj medicini održavaju se u Dubrovniku od 19. do 24. lipnja, a na konferenciji će se okupiti više od 500 međunarodno priznatih znanstvenika, profesionalaca s područja zdravstvene skrbi i gospodarstvenika iz više od 40 svjetskih zemalja koji će podijeliti svoja znanja potaknuti istraživanja, partnerstvo i obrazovanje budućih generacija na području personalizirane i precizne medicine.

“Sretan sam što hrvatsko zdravstvo, u koje duboko vjerujem, čini pionirski iskorak kako bi predvodilo u uvođenju integriranog koncepta personalizirane medicine.“ izjavio je Dragan Primorac, organizator konferencije i predsjednik Organizacijskog odbora.

“Mi u Philipsu želimo učiniti zdravlje osobnim i tome smo potpuno posvećeni. Vjerujemo da možemo pomoći povesti transformaciju zdravstvene skrbi na način koji je prije bio nezamisliv – tako da pacijentima ponudimo bolju i personaliziraniju njegu”, poručio j izvršni direktor za Phillips CEE ReinierSchlatmann.

Komentiraj