Optima Telekom

Ireni Domjanović produljen mandat članice Uprave Optima Telekoma

Odlukom Nadzornog odbora Optima Telekoma, Irena Domjanović, ponovno je imenovana članicom Uprave Društva na razdoblje od dvije godine, počevši od 1. travnja 2017. godine.

Irena Domjanović diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Gradu Zagrebu, a dodatno obrazovanje stekla je završivši uglednu IEDC Bled School of Management. Bogatim iskustvom koje je stjecala na istaknutim pozicijama u segmentu prodaje i marketinga te izvrsnim poznavanjem cjelokupne prodajne i marketinške djelatnosti, Irena Domjanović doprinosi uspješnom razvoju poslovanja Optima Telekoma.

“Izuzetno sam počašćena što su mi članovi Nadzornog odbora ponovno ukazali povjerenje, veselim se nastavku rada na daljnjem razvoju Optima Telekoma i očekujem naše nove uspjehe. Dobri financijski i tržišni rezultati u prošloj godini su nam snažan poticaj da Optimu i ubuduće zadržimo na poziciji jednog od vodećih telekomunikacijskih operatera u Republici Hrvatskoj”, izjavila je Irena Domjanović, članica Uprave zadužena za prodaju i marketing Optima Telekoma.

Komentiraj