HINA/ Denis CERIĆ

IO HNS-a s Poljuda donio ”prozirne medalje” i zabrana ulaza u svečanu ložu

Izvršnom odboru Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) poslane su danas s Poljuda “prozirne medalje”, replike medalja koje su dodijeljene preksinoć u Vinkovcima osvajačima i finalistima Hrvatskog kupa, a “prozirnih” je medalja točno 17, za 17 članova tog tijela HNS-a, izvijestili su danas iz Hajduka na svom službenom internetskom portalu.

“HNK Hajduk do raspisivanja i provedbe demokratskih izbora unutar Hrvatskog nogometnog saveza te rješavanja aktualne situacije unutar sudačke organizacije zabranjuje ulazak u svečanu ložu članovima Izvršnog odbora HNS-a. Iznimke mogu biti tek slučajevi kada neki od članova IO HNS-a budu u nužnim ulogama predviđenim propozicijama, kao službeni predstavnici gostujućeg kluba”, stoji u Hajdukovom priopćenju.

“Naravno, svi članovi IO slobodni su, kao i ostali gledatelji, kupiti ulaznice za sve ostale sektore, odnosno tribine poljudskog stadiona i uživo gledati najgledaniji hrvatski klub (u upravo završenoj sezoni možemo se pohvaliti da na naše utakmice otpada čak 55 % ukupne gledanosti lige uživo na svim stadionima)”, navodi se u priopćenju.

Komentiraj