‘Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije’ prilika za promociju potencijala

facebook.com

Među brojnim pripadnicima poslovne i investitorske zajednice, koji su najavili svoj dolazak na ovogodišnji ‘Investicijski forum zdravlja i turizma’ u Zagrebu, posebno se ističe političko-poslovno lice, bivši američki kongresmen i čovjek koji je bio u tijesnoj utrci za republikanskog predsjedničkog kandidata 2012. godine, gospodin Rick Santorum.

Rick Santorum je visoko pozicionirani Republikanac blizak administraciji sadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. Njegovu javnu poziciju i utjecaj treba sagledati i kroz ulogu političkog komentatora američkog CNN-a te kroz njegovo zanimanje za biznis, što je i razlog njegovog dolaska na ovogodišnji Forum.

Drugi po redu ‘Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije’ održava se od 10. do 12. listopada u zagrebačkom hotelu The Westin i ponovno okuplja stručnjake i poduzetnike s ciljem razmatranja iskorištavanja iznimnog zdravstveno-turističkog potencijala Adriatic regije, kako bi postala cjelogodišnje poželjna destinacija.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja Foruma koje je urodilo spajanjem investicijskog projekta ‘Pašman Rivijera’ s američkim investitorom Jeffom Blackardom, ovogodišnji Forum pobudio je zanimanje nekoliko poslovno-investitorskih grupacija iz različitih zemalja svijeta, koje su najavile svoj dolazak u Zagreb u potrazi za novim investicijama.

Nadalje, Jeff Blackard, vlasnik developerske američke tvrtke Blackard Global, čija je nedavna ponuda za realizaciju turističkog razvojnog projekta ‘Pašman Rivijera’ ocijenjena prihvatljivom, zadovoljivši iznimno visoke kriterije za samog ponuđača, potvrdio je dolazak i aktivno učešće kroz prezentaciju na Forumu s kojom će predstaviti svoje daljnje poslovne planove i viđenje razvoja Adriatic regije.

Dr. Miljenko Bura drži predavanje

Forum će ove godine ugostiti i gospodina Christiana Glauser-Benza, člana slavne obitelji Benz, koji obnaša funkciju potpredsjednika za razvoj američke Dream Hotel Group, jedne od najekskluzivnijih grupacija s nekoliko hotelskih luxury brendova. Kao veliki stručnjak u industriji nekretnina s posebnim naglaskom na hospitality segment, gospodin Benz ovaj Forum vidi kao iznimnu mogućnost za upoznavanje s aktualnim investicijskim projektima, za predstavljanje vlastitih ideja i otvaranje mogućnosti poslovanja u regiji.

“Prošlogodišnji ‘Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije’ kroz niz je projekata odredio smjer uvođenja inovativnih proizvoda poput medicinskog wellnessa u hotele, stvaranja neophodne infrastrukture za cjelogodišnju destinaciju za silver generaciju te izgradnje dodatne zdravstvene infrastrukture. Ovogodišnji će Forum ponuditi nove projekte i nove zdravstveno-turističke destinacije. Interes i dolazak ovakvih ulagača znaći da smo uspjeli u našoj namjeri“, izjavio je dr. Miljenko Bura, nositelj ideje Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije i konzultant Medicinske Grupe d.o.o.

Komentiraj