IZA SKANDALOZNOG POSJETA Dragana Čovića Banjoj Luci stoji dugogodišnja suradnja od koje koristi imaju samo uski krugovi ljudi oko tih dvojice političara protiv kojih su pravosudna tijela BiH u nekoliko navrata pokretala istrage, ali još nije donesena nijedna pravomoćna presuda

Skandal koji se prošloga tjedna dogodio u Banjoj Luci prilikom proslave Dana Republike Srpske, još jednom je pokazao koliko je jak pakt dvojice najbogatijih političara u Bosni i Hercegovini: Milorada Dodika i Dragana Čovića. Njihovo bogatstvo stečeno tijekom bavljenja politikom u nekoliko je navrata bilo predmet istraga pravosudnih tijela Bosne i Hercegovine, ali do danas protiv njih nije donesena pravomoćna presuda.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakNjemačka i Francuska o britanskoj odluci ‘Ovo je tužan dan za Europu’
Sljedeći članakEl Chapo podmitio bivšeg meksičkog predsjednika sa 100 milijuna dolara
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.