INmusic festival ponovno odgođen, kupljene ulaznice vrijede i za nove datume

Drugu godinu zaredom odgođeno je jubilarno 15. izdanje INmusic festivala. Organizatori su objavili da se festival neće moći održati u lipnju ove godine, a novi termin najavljen je za 20. do 22. lipnja sljedeće godine. Festivalaki kamp bit će otvoren za posjetitelje festivala od 17. do 24. lipnja 2022. godine.

“Usprkos optimizmu koje je donijelo otkriće više vrsta cjepiva protiv covida-19 krajem 2020. te najave plana procjepljivanja svjetskog stanovništva u prvim mjesecima 2021., borba protiv pandemije koronavirusa u realnosti se pokazuje dugotrajnijom i izazovnijom od očekivanja”, objavili su organizatori na društvenoj mreži Facebook.

Navode da ulaznice kupljene za 15. izdanje festivala i prateći kamp ostaju važeće za nove datume održavanja INmusica. “U intenzivnoj smo komunikaciji o odgodi dogovorenih nastupa sa svim objavljenim i neobjavljenim izvođačima. Obzirom da je u pitanju iznimno zahtjevan proces ponovnog ugovaranja čitavih turneja koji zahtjeva složenu međunarodnu koordinaciju, izvođači i organizacija festivala mole za strpljenje i razumijevanje dok se odgode najavljenih turneja ne zaključe”, poručili su.

Organizatori su dodali da su u protekloj godini dali sve od sebe kako bi pronašli rješenja i odgovorne načine da vrate velika glazbena događanja pred mnogobrojnu publiku. “Dali smo sve od sebe, ali trenutno stanje pandemije zahtjeva još strpljenja i ustrajnosti. Tužni smo, razočarani i umorni, kao i vjerujemo mnogi od vas. Ipak, tokom i ove protekle godine pune iščekivanja i neizvjesnosti javljali ste nam se sa riječima ohrabrenja i mnogobrojnim sjećanjima sa prethodnih INmusic izdanja – hvala vam na tome. Kao i uvijek do sada, to je naš motiv da ustrajemo i dalje. Budite nam zdravo, solidarno i naći ćemo put i iz ove krize”, zaključili su.

Komentiraj