Dr. Mirjana Semenić Rutko

Inicijativa članice Gradskog vijeća Grada Vukovara

Viceprvaci svijeta u nogometu vratili su se u domovinu, s njihovim povratkom i uspjehom krenuli su razgovori i razmišljanja o gradnji “nacionalnog stadiona”.

Hrvatska braniteljica iz Vukovara, poduzetnica i članica Gradskog vijeća Grada Vukovara, dr. Mirjana Semenić Rutko, smatra da bi se trebao graditi nacionalni nogometni stadion i to u Vukovaru, projekt bi donio sportski, turistički i ekonomski razvoj ovom gradu.

“Želimo li doista učiniti nešto što će dovesti mladost u Slavoniju i Vukovar učinimo pravu stvar. Kao braniteljica, majka, liječnica, poduzetnica i članica Gradskog vijeća Grada Vukovara, pozivam hrvatsku Vladu i Premijera da novi nacionalni stadion izgrade u Vukovaru, mjestu koje je zaslužilo novi život. Neka sport dovede mladosti veselje u Vukovar. Kao građanka želim Istoku Hrvatske razvoj i ekonomski prosperitet koji će nam dovesti mlade ljude i stvaranje mladih obitelji. Uložimo zajedno i dokažimo svoje zajedništvo u izgradnji našeg Vukovara”, pozvala je dr. Mirjana Semenić Rutko, apelirajući na sve nadležne da poslušaju njezin prijedlog i ukoliko razmatraju gradnju stadiona, da on bude samo na jednom mjestu u Lijepoj našoj – u Gradu Vukovaru.

Komentiraj