INCIDENT U PRIVLACI: Josip Skoblar krampom nasrnuo na ženu i gušio je

Proslavljeni hrvatski nogometaš Josip Skoblar napao je u subotu ujutro tri žene i dijete na cesti u Privlaci.

Kako pišu 24sata, Skoblar je na njih vikao, mahao krampom, a jednu od njih je uhvatio za vrat i ozlijedio joj nogu. Jedna od napadnutih žena je osoba s invaliditetom i onkološki pacijent.

“To je bilo u Privlaci. U potrazi za dobrom plažom smo skrenuli i vozili slijepom ulicom dok nismo došle do kraja asfalta. Nije bilo nikakvog znaka, a oko nas je bilo par kuća”, izjavila je za 24sata jedna od napadnutih žena te dodala da su parkirali automobil i ušli u more. “Nikoga nismo smetale. Kupale smo se oko sat vremena, nas tri prijateljice i moj sin i taman smo mislili krenuti dalje. Odjednom, dolazi prema nama čovjek u terencu. Stao je iza našeg auta i počeo galamiti i prostačiti”, opisuje dalje.

Kako ističe, vikao im je da su ‘seljačine’ i ‘Balkanci’. “Sad je on nama zakrčio put i nismo mogle nazad. Stajao je s tim krampom i ja preko njega nisam mogla. U jednom momentu me hvata za vrat i guši me. Bila sam u tolikom šoku da se sad točno ni ne sjećam što je dalje bilo”, rekla je.

Slučaj su prijavili policiji. Kriminalistička istraga je u tijeku.

Skoblar je jedini Hrvat koji je dobio Zlatnu kopačku, nagradu za najboljeg strijelca Europe. Bivši je trener Dinama, Rijeke i Hajduka, a član je i Marseilleove Kuće slavnih. Ovaj danas 79-godišnjak s reprezentacijom Jugoslavije 1962. godine došao je do polufinala Svjetskog prvenstva.

Komentiraj