U automobil srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića u subotu navečer u beogradu naletio je skupocjeni Bentley, a policija je uhitila tri osobe, javljaju tamošnji mediji.

Na kolonu vozila, u kojoj se nalazio i onaj Aleksandra Vučića, naletio je Bentley španjolskih registarskih oznaka, a u automobilu su se nalazila trojica mladića. Sva trojica otprije su poznata policiji zbog raznih kaznenih djela.

Prema još neslužbenim informacijama, osumnjičeni vozač je nakon privođenja testiran na narkotike, a u organizmu mu je pronađen kokain. Sva trojica, pišu srpski mediji, rade kao osiguranje u jednom noćnom klubu, a automobil kojim su udarili u predsjedničku kolonu posudili su od jednog nogometaša.

Kako piše list “Politika”, trojica uhićenih nisu imala namjeru “napasti” kolonu vozila u kojoj je bio predsjednik. Nakon posla u noćnom klubu, kako saznaje list, krenuli su se provozati skupocjenim automobilom. Kako navode srbijanski mediji, vozač je počeo ‘driftati’ i udario u automobil srbijanskog predsjednika.

Protiv trojice uhićenih podnijete su kaznene priave zbog kaznenog djela ugrožavanja sigurnosti, za koje je propisana kazna od jedne do osam godina zatvora.

Komentiraj