INA

INA uručila donaciju Specijalnoj bolnici Gornja Bistra

Inina donacija u iznosu od 50 000 kuna koju je dr. med. spec. Renatu Mittermayeru, ravnatelju bolnice, uručio gospodin Davor Mayer, član Uprave Ine, omogućit će Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra podizanje razine zdravstvene skrbi i njege pacijenata.

Djecu su razveselili i glumci Kazališta Tvornica lutaka i Crveni nosovi klaunovidoktori koji su im u posjet u bolnicu stigli s prigodnim poklonima.

“Mališani koji borave i liječe se u bolnici Gornja Bistra hrabro se nose s ozbiljnim bolestima, a INA s još jednom uključila donacijom kako bismo pomogli bolnici da terapija i skrb koju im ovdje pružaju bude što kvalitetnija. Nakon KBC-a Zagreb i Rijeka te sisačke Opće bolnice, ovo je četvrta u nizu od sedam donacija koje smo pripremili za bolnice diljem Hrvatske“, rekao je gospodin Davor Mayer.

“INA je naš višegodišnji partner i donator te nam je iznimno drago što je, kao društveno odgovorna kompanija, i ove godine prepoznala naš rad i zalaganje. Sigurni smo kako će donirani iznos, uz pružanje maksimalne zdravstvene skrbi i njege, ujedno malim pacijentima olakšati boravak u našoj Ustanovi s obzirom na to da je ona za većinu njih njihov jedini dom“, izjavo je dr. med. spec. Renato Mittermayer, Ravnatelj Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Bolnička ustanova u Gornjoj Bistri brine se i skrbi za djecu s najtežim oblicima kroničnih bolesti. Trenutno je u bolnici smješteno više od 100 najmlađih bolesnika s najsloženijim zdravstvenim problemima.

Komentiraj