Uroš Modlic

INA sponzor najboljeg hrvatskog vozača rallyja Juraja Šebalja

Svečano je najavljen početak sponzorske suradnje Ine s poznatim hrvatskim vozačem rallyja Jurajem Šebaljom.

Gospođa Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija, gospodin Erkki Ranta, direktor Rafinerije nafte Rijeka te Juraj Šebalj i njegova “desna ruka“, suvozačica Maja Sabol, simbolično su u Gradu Rijeci potpisali rally vozilo, koje će on voziti u nadolazećim utrkama.

“Inina podrška sportu je neupitna – kao društveno odgovorna kompanija, od svog osnutka smo dokazano najbolji prijatelj i partner hrvatskog sporta, a osobito automobilizma. Drago nam je što smo uspostavili suradnju s Jurajem i vjerujem kako ćemo zajedno postići mnoge uspjehe. I ove će se godine Juraj natjecati u jednoj od najvažnijih i naprestižnijih auto utrka u Hrvatskoj – INA Delta Rallyju te ćemo s nestrpljenjem iščekivati hoće li odnijeti i osmu pobjedu“, izjavila je Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija Ine.

“Jasno je da automobilizam i naftna industrija idu ruku pod ruku i drago nam je što možemo našim vrhunskim gorivima doprinijeti top izvedbi naših sportaša i adrenalinska uzbuđenja podići na još višu razinu“, rekao je gospodin Erkki Ranta, direktor Rafinerije nafte Rijeka.

“Veselim se suradnji sa Inom. Ovo za mene nije početak, već nastavak suradnje. Uspješno smo surađivali prije desetak godina i dalje nastavljamo jakim tempom. INA u svojoj ponudi ima gorivo vrhunskih performansi s kojim ćemo pogoniti ovogodišnji Hyundai i20 R5“, istaknuo je Juraj Šebalj, vozač rallyja.

Juraj Šebalj najtrofejniji je hrvatski vozač rallyja. Debitirao je 1996. godine, a od 2004. godine sa suvozačem Tonijem Klincem krenula je serija pobjeda i postolja na raznim rallyjima. Jedanaest puta bio je prvak Hrvatske u rallyju, a zaključno s 2016. godinom sedam je puta osvojio INA Delta Rally.

Komentiraj