Foto: SELECTIO

Ini je svečano uručen Certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je u ime kompanije primila Vladimira Senčar Perkov, direktorica Upravljanja i razvoja ljudskih resursa.

Prenosimo objavu za medije:

“Recertifikacija potvrđuje visoke standarde kvalitete Ininih procesa zahvaljujući kojima se kompanija na hrvatskom tržištu ističe po inovativnim i modernim praksama u upravljanju ljudskim resursima. Kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima prepoznato je i povećanjem bodova – ostvaren je izvanredan rezultat od 95% mogućih bodova što Inu svrstava među najbolje poslodavce na tržištu.

Predanosti kvalitetnom upravljanju ljudskim potencijalima na razini cijele INA Grupe svjedoči i pet novih dobitnika Certifikata – CROSCO, STSI, INA MAZIVA, Top Računovodstvo Servisi te Plavi tim. Sva ova ovisna društva INA Grupe ulažu značajne napore u razvoj svojih zaposlenika, pri čemu se velika pažnja pridaje internom dijeljenju znanja te prepoznavanju talenata i brizi o njihovom razvoju. Također, zaposlenicima su omogućeni različiti fleksibilni oblici rada, zdravstveni pregledi, programi usmjereni na promicanje zdravlja te još oko 200 drugih pogodnosti u sklopu beneFIT platforme čiji je glavni cilj brinuti o cjelovitoj dobrobiti zaposlenika na radnom mjestu i u njihovo privatno vrijeme te posebice o poboljšavanju ravnoteže privatnog i poslovnog života svih zaposlenika.

Vladimira Senčar Perkov, direktorica Upravljanja i razvoja ljudskih resursa, istaknula je: „Ponosni smo na činjenicu da su napredak i kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima prepoznati iz godine u godinu. Ovaj certifikat rezultat je predanog rada i visokog stupnja motivacije svih kolega u timu kojima ovom prilikom još jednom želim zahvaliti na tome. INA kao vodeća naftna kompanija u Hrvatskoj i regiji vodi računa o svojim zaposlenicima te ćemo nastaviti s daljnjim usavršavanjem naših programa i razvojem inovativnih i u struci prepoznatih vodećih praksi za naše zaposlenike.“

Ovo vrijedno priznanje Ini je uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave kompanije SELECTIO, organizatora inicijative, koji je pritom izjavio: „Pridruženje pet novih društava iz grupacije dobitnicima Certifikata potvrda je napora koji se na razini cijele INA Grupe ulažu u kvalitetne prakse upravljanja zaposlenicima. Za SELECTIO ovo je ujedno bio najveći certifikacijski projekt od osnutka Certifikata Poslodavac Partner 2005. godine. Na tržištu na kojem samo mali broj kompanija može zadovoljiti iznimno visoke standarde kvalitete upravljanja ljudskim resursima koje smo postavili, veseli nas što nagrađujemo čak šest društava INA Grupe ovim priznanjem.“

Ispunjavanje visokih standarda preduvjet je za dobivanje Certifikata, a uspjeh poslodavca u području upravljanja ljudskim resursima neovisno se procjenjuje kroz ocjenjivanje ukupno 45 procesa upravljanja. Zahvaljujući provjerenoj metodologiji, Certifikat Poslodavac Partner koristi se i kao izuzetno kvalitetan alat za procjenu, dizajn i razvoj procesa upravljanja ljudskim resursima“, piše u priopćenju.

Komentiraj