Na Ininom maloprodajnom mjestu u Jagićevoj svečano je potpisan ugovor o sponzorskoj suradnji između Ine i KHL Medveščak Zagreb.

Gospodin Davor Peruško, direktor Maloprodaje goriva i operativnih poslova Ine i gospodin Damir Gojanović, predsjednik Kluba, simbolički su potpisali klupski dres, a ovim povodom prisutni vozači uz kupnju goriva darivani su ulaznicama za nadolazeće utakmice Medveščaka. Klub se u sezoni 2017/2018 natječe u EBEL ligi te će mu od velikog značaja biti podrška Ine.

“INA je oduvijek bila prijatelj sporta, a suradnja s Medveščakom počiva ne samo na našoj želji da damo podršku vrhunskim sportašima, već i da zajednički realiziramo aktivnosti kojima možemo doprinijeti zajednici budući da je Klub angažiran i u aspektu društvene odgovornosti, upravo kao i INA. Medveščaku želimo puno uspjeha i vidimo se na utakmicama“, rekao je Davor Peruško.

“Počašćeni smo i sretni što je INA prepoznala vrijednost Medveščaka i što nas je odlučila podržati u našim sportskim planovima i ciljevima. Za nas u Klubu kao i za samu vrijednost Medveščak brenda ovo kvalitetno partnerstvo s respektabilnom kompanijom kao što je INA ima veliko značenje, jer poznato je kako najbolji idu uz najbolje. Slobodan sam reći kako je upravo INA ona vrijedna i snažna energija uz čiju ćemo podršku postizati i slaviti sportske rezultate na ledu, ali i zajedničke dodatne sadržaje koje ćemo organizirati za naše navijače i posjetitelje naših utakmica“, izjavio je Damir Gojanović.

Potpisivanju sponzorskog ugovora prisustvovala je i brojna igračka delegacija: Samson Mahbod, Ivan Janković, Sondre Olden, Adam Deutsch, Bruno Kegalj, Harri Tikkanen i Vito Nikolić koji su se zajedno s klupskom maskotom Medom Medveščakom i Ininim Pumpićem družili s novinarima i kupcima te ih darivali promotivnim materijalima.

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Komentiraj