IN CITY GOLF Centar Grada Beča postaje atraktivan golf teren

Grad Beč

Centar Grada Beča će se 14. i 15. travnja ove godine pretvoriti u pravi teren za golf.

Zbog turnira ‘In City Golf’ diljem grada bit će postavljeno 18 rupa za golf.

U parkovima prvog Bečkog okruga i ispred koncertne dvorane Musikverein nalazit će se golf staza dužine od 10 do 100m, a glavni dio događanja odvijat će se na trgu ispred gradske vijećnice, gdje će biti postavljeno ukupno devet staza.

Sedamdesetidva profesionalnih sudionika turnira imat će prilike udarati loptice i s krova bivše Erste banke na trgu Petersplatz. Kako ne bi bilo opasnosti po građane i razbijenih prozora, cijeli će se turnir igrati isključivo s mekim lopticama.

Golf turnir u centru grada idealna je prilika i za prolaznike da se po prvi put okušaju u ovom sportu, a tu mogućnost imat će i djeca. Za razliku od klasičnih golf turnira turniri ove vrste imaju veću vidljivost, što je i cilj organizatora koji žele da oni koji do sada nisu imali dodira s ovim sportom saznaju više o golfu.

‘In City Golf’ turniri organiziraju se od 2010. godine, a do sada su, između ostalog, održani i u Firenci i Berlinu, gdje su sudionici imali prilike udarati loptice ispred Brandeburških vrata ili s Arnolfovog tornja.

Turnir se ove godine prvi put održava u Gradu Beču.

Komentiraj