Igrač utakmice Martinović: “Svi ostavljamo srce na terenu. Ne trebamo razmišljati tko je pozitivan, a tko nije”

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u dvoboju 3. kola skupine C Europskog prvenstva u Szegedu Ukrajinu s 13 golova razlike (38:25). Sada čekaju ishod dvoboja Francuska – Srbija, koji će odlučiti o drugom mjestu u skupini.

Igračem utakmice proglašen je Ivan Martinović. “Mi smo svoje napravili. Imali smo na početku problema, ali na kraju smo bili bolji i zabijali smo lakše pa smo zasluženo dobili. U svakom trenutku uživam s ekipom i svi ostavljamo srce na terenu. Ne trebamo razmišljati tko je pozitivan, a tko nije. Svi dajemo sve od sebe. Nadam se da će Francuska dobiti, tako da što bude bude”, poručio je.

Pet pogodaka i sedam asistencija upisao je Tin Lučin. “Ova pobjeda dala nam je vjetar u leđa. Bitno je da smo uspjeli napraviti razliku i rotirati te odmoriti igrače. Nadam se da će u drugoj utakmici sve proći kako treba i da ćemo proći u drugi krug natjecanja…. Koliko daleko možemo? Ne možemo previše unaprijed razmišljati, idemo utakmicu po utakmici, akciju po akciju, gol po gol pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti”, rekao je za RTL Lučin.

Vratar Mate Šunjić upisao je sedamm obrana. “Nismo očekivali da će biti toliko lako. Imali smo puno problem. Igrači koji su tu dali su sve od sebe. Napravili smo svoj dio posla, vjerujem da će Francuska pošteno odigrati svoju utakmicu i vjerujem da ćemo vidjeti Budimpeštu”, rekao je.

Komentiraj