Igrač Lakersa ušao u povijest, za više od 20 minuta u igri ostao bez statističkog učinka

Bek Los Angeles Lakersa Avery Bradley u petak je u porazu 115-105 od Phoenix Sunsa po neučinkovitosti ušao na neslavnu listu NBA igrača. Bradley (30) koji u NBA igra od 2010. kada je kao 19. izbor Drafta postao član Boston Celticsa, je protiv Phoenixa igrao 20 minuta i 46 sekundi i ostao na nuli u svim statističkim kategorijama! U tom je periodu promašio sva tri šuta, od toga dva za tri koša, i napravio dva prekršaja.

Iako slovi prvenstveno kao odličan defanzivac, jedne je sezone izabran u najbolju obrambenu petorku lige a jednom u drugu najbolju, Bradley je i solidan šuter, pet je sezona imao 15+ koševa prosječno po utakmici, ovo protiv Sunsa se ipak može pripisati ukupno vrlo lošem momčadskom ulasku u sezonu Lakersa koji tek traže svoju pravu igračku kemiju.

Usput, na listi igrača koji su u 20+ minuta na parketu bez učinka ima i ozbiljnih igrača. Steve Kerr je 1998. za Chicago protiv Indiane ostao na nuli, Pat Connaughton 2019. za Milwaukee protiv Phoenixa, Bruce Bowen 2005. za San Antonio protiv Dallasa…

Komentiraj