Igor Vori više nije trener PPD Zagreba

Najtrofejniji hrvatski rukometni klub PPD Zagreb objavio je u petak da Igor Vori (40) više nije trener kluba, kojeg je preuzeo početkom lipnja naslijedivši Veselina Vujovića.

“Nakon konzultacija i razgovora vođenih ovog tjedna, uprava kluba i Igor Vori su došli do zajedničkog zaključka da je neophodno napraviti promjenu kako bi se ekipa pripremila adekvatno za nadolazeće utakmice, posebice one u kojima se očekuju bodovi”, objavio je PPD Zagreb na svom internetskom portalu.

Vori je na trenerskoj klupi PPD Zagreba odradio pet službenih utakmica. Finalni turnir SEHA lige je okončao na četvrtom mjestu s dva poraza, a serija poraza nastavila se i u prva tri kola Lige prvaka (PPD Zagreb – Kiel 21-31, Veszprem – PPD Zagreb 37-25, PPD Zagreb – Aalborg 26-27).

Pred Zagrebašima je utakmica Lige prvaka u Barceloni (14. listopada), a 21. listopada PPD Zagreb dočekuje Celje i nada se prvim bodovima u Ligi prvaka.

Hrvatski mediji tvrde kako će Vorija zamijeniti legendarni vratar Vlado Šola (51), te da će mu savjetnik biti hrvatski izbornik Lino Červar. Vlado Šola je vodio Dubravu, a prošle sezone ekipu Beijing Sport University, koja se je natjecala u SEHA ligi.

Komentiraj